torsdag 15 maj 2014

Fridfull

En vanlig eftermiddag när maken jobbar kväll; med hämtning, trötta och gnälliga barn och kissnödiga hundar som väntar överlyckliga i dörren.
Då är det underbart att veta att maken gjort mackor till barnen att ta med på hundpromenaden, och att köttfärssåsen står färdig på spisen. Han har till och med fyllt på vattenkokaren så att jag snabbt ska kunna koka vatten till spaghettin medan hundarna rastas.
Det är sånt som gör en ganska tröttgnällig eftermiddag rätt okej trots allt. Tack älskade du!!

Nu sover barnen gott; Zassi står på sin favoritplats i soffan med fullt span ut över ängarna och hästhagarna och Abi ligger hopkurad i soffan bredvid mig. Ljusen är tända, Nag Champa-rökelsen sprider underbar väldoft, teet är rykande hett och Hela England bakar har just börjat.
Frid i sinnet, frid i hjärtat. Oftast är det inte svårare än så.

Hoppas att friden är med även er!





4 kommentarer:

  1. Ibland, så är allt perfekt! Fantastiskt att ni får ihop det med dag- och kvällsjobb. Kram och hälsa!

    SvaraRadera
  2. Härligt med en sån make, guld värt! Och så roligt att få se era hundar, tror inte jag sett dem innan. Hur gamla är de?
    Ha en skön helg!
    //www.baraanna.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han är rätt bra min make! Zassi, damen på soffkanten, är ungefär 8 år och Abi, sovande skönheten, är ungefär 9. De är hittehundar som vi tog från ett Rescue centre i Irland, båda hade levt på gatan. Abi kom in med en svedd päls på ryggen, troligen från att ha gömt sig under en ännu varm bil. Hon har nog farit rätt illa, och är lite försiktig, särskilt med män.
      Zassi är nog mest en rymling, för hon drar som en avlöning så fort tillfälle ges, och har lite svårt med andra hundar. Vet inte riktigt vad som har hänt.
      Men goa små terriertöser är de båda två!
      Kram

      Radera