torsdag 12 juni 2014

Borta bra med hemma...ljuvligt!

Jag har inte försvunnit från jordens yta, eller helt lämnat bloggeriet.
Jag har däremot varit i England för att hälsa på makens släkt, och dagarna innan resan omgivits av tvättbestyr, trädgårdsbestyr och allmänna livsbestyr.

Dagarna i England var härliga, och hektiska. L's föräldrar som tidigare sagt att de tyvärr inte hade möjlighet att komma över från Irland, överraskade oss och stod där med öppna armar tillsammans med Nanny M när vi, två timmar försenade, anlände.

Vi har shoppat en del, umgåtts massor, om möjligt ätit ännu mer och njutit av varma soliga dagar.
Grillkväll hemma hos makens bror med familj en kväll; glada barn på studsmattor och styltor, fantastiskt god mat på längden och tvären, härligt avslappnad tid med svåger och svägerska och överlycklig A som fick leka med stora kusinen B. Ljuvligt, helt enkelt.

Dagen efter en eftermiddag i en stor park, med packad picknick. Vi tittade på tokiga mängder grodyngel, sparkade boll, lekte i den stora lekparken, tog med barnen på The Adventure Trail med olika hinderbanor, klätterställningar, trädhus - allt som behövs för barn med spring i benen.

En stilla förmiddag på stora shoppingcentret medan barnen var på ett lekland med granddad och pappa.

Försenat flyg på nervägen. Försenat flyg på hemvägen i kombination med någon eller några som uppehöll sig på spåret när vi skulle ta tåget från Uppsala vilket i sin tur ledde till att vi blev stående på första stoppet i 1,5 timme och inte kom hem förrän 01.15.

Men summa summarum - härlig minisemester!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar