tisdag 28 oktober 2014

Drottning av uppskjutning...

Det här med att köpa bil är inte något jag ser fram emot... Hur noga man än undersöker, jämför och läser på tycker jag ändå att man åker därifrån med känslan av att ha blivit lurad.
Den Saab 95 vi har haft, insåg vi tidigt skulle bli för trång för tre barnstolar i olika modeller, barnvagn och 2 hundar. Lösningen heter 7-sitsig bil. Jag har skjutit upp och skjutit upp, och hoppats att problemet på magiskt sätt skulle lösa sig själv. *dream on dreamer*, och tycker att det är jobbigt när det handlar om så stora pengar som det ändå gör.
Förra veckan sa maken bestämt 'På lördag åker vi och tittat på bil. Punkt', och det gjorde vi. Dock hade det föregåtts av en del tid på internet och olika bilhandlares sidor, och vi hade till sist  två bilar vi ville titta på. Den ena visade sig redan vara såld, och därmed var det inte så mycket att fundera på. Bättre begagnade 7-sitsiga bilar växer inte på träd, kan vi konstatera.
Idag fick vi så åka in och hämta den för oss nya bilen, och lämna kvar den gamla. Och det känns som att vi gjorde helt rätt val. Vi får enkelt plats med hundar, ungar, vagn och annat, och bilen är skön att köra.
Nu återstår att packa väskan, montera ihop spjälsängen och invänta en ny älskad familjemedlem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar